In de afgelopen jaren heb ik een aantal speciale projecten gedaan:

Fotografie van de kunstcollectie van Eneco
In 2011 ben ik door Blanche Beijersbergen van Henegouwen, kunstcoördinator bij Eneco, gevraagd om de kunstcollectie van Eneco te fotograferen. Samen met mijn tijdelijke assistenten Peter Koele en Ruud Wanders (Eneco Facilities) heb ik deze mooie opdracht in een tijdsbestek van anderhalf jaar (12 fotografiedagen) geklaard.
Eneco kiest met betrekking tot haar collectie met nadruk voor kunst van jong, aanstormend talent met een zekere mate van erkenning in de kunstwereld. Het energiebedrijf kiest ook voor kunst die de diversiteit van de samenleving weerspiegelt en de connectie met de maatschappij tot uitdrukking brengt.
Naast een aanzienlijke catalogus op het intranet van Eneco heeft dit ook geleid tot een fraai boek, dat in maart 2014 is verschenen.

Miss Delft (op Zondag)-verkiezing
Voor de krant ‘Delft op Zondag’ heb ik in de jaren 2011, 2012 en 2013 de Miss Delft (op Zondag)-verkiezing gefotografeerd. Elke maand werd er een pagina ingeruimd om één van de kandidaten in de schijnwerpers te plaatsen. In de maand januari konden de lezers via internet stemmen op hun favoriete kandidate. De uitgebrachte stemmen telden mee tijdens de slotavond, waar een deskundige jury uiteindelijk de Miss Delft koos.
De fotoshoots heb ik in goede samenwerking gedaan met het team van de krant ‘Delft op Zondag‘ en de hairstylisten van Headline Haarmode, die zowel de hairstyling als de visagie voor hun rekening namen.

In 2014 is de Miss Delft-verkiezing vanwege een gebrek aan voldoende sponsoring gestopt.